Hogyan legyünk takarékosak és divatosak

Virágmintás egyberuha 8995.00

Leírás

Vigyél nőiességet az irodába ezzel a virágmintás harangruhával! Az enyhén rugalmas, viszkózos anyag kényelmes viseletet biztosít. A karcsúsított fazon és a dekordrapírozás derékban kiemeli nőiességed. Rövid ujjú, csónaknyakú darab, elöl két benyúlós zsebbel. Hátul hosszú cipzárral rögzíthető.

A képen látható modell 180 cm magas és 36-os méretet visel. A 36-os méretű ruha teljes hossza: 93,4 cm.

Anyag

Törzs: 70% VISZKÓZ - 26% POLIAMID/NEJLON - 4% ELASZTÁN

Mosás

A Virágmintás egyberuha maximum 30 fokon mosható

A gyűrődésmentes mosás ajánlott az anyag minőségének megőrzése miatt

Szárítás

A Virágmintás egyberuha sajnos nem mosható szárazmosógépben
A Virágmintás egyberuha sajnos nem szárítható szárítógépben

Szállítás

14 napig jogában áll visszaküldeni a terméket
Forróvonal: +36 80808012

Vasalás

A Virágmintás egyberuha sajnos nem vasalható

Fehérítés

A Virágmintás egyberuha sajnos nem fehéríthető

Találtam egy szép őszies üzleti ruhát az Orsay-en. Bár nyáriasnak tűnik, de nagyon jól alkalmazható irodába. Most van az a jelenség amikor reggel már hűvös van, délután viszont leizzadunk a melegtől. nem kellemes úgy haza indulni vagy – ahogy többen is teszik – vásárolni menni úgy, hogy csorog rólunk a víz. A két oldalsó zsebe igy kicsit lazává teszi és aki ránk néz kellemes érzés fogja el – az amúgy is stresszes – munkahelyen.

Aki viszont nem szereti a ruhákat annak tudom ajánlani ezt az elegáns – de mégis üde megjelenést kölcsönző – pillangó ujjú felsőt. Még nyaklánc sem kell hozzá, mert már van rajta. A reggeli rohanásba nem kell azzal töltsük az időt, hogy vajon milyen kiegészítővel hordjuk és ha esetleg kigondoltuk nem kell foglalkozzunk azzal sem, hogy előkeressük. A nagy sietésben az sosem lesz a helyén.

A blúzokkal takarékosak tudunk lenni, mert többféle képpen tudjuk kombinálni és mintha új szettünk lenne. Ilyen például ez a darab is, ami biztos elnyeri a tetszésünket.

Esetleg ha van egy fehér nadrágunk amihez felsőt keresünk, akkor találtam egy elegáns, kevés karbantartást igénylő felsőt.