Elegáns nyári ruha

Egyberuha övvel 6000.00

A minap voltam vásárolni az Orsay-ban és megakadt a szemem ezen a ruhán, mert nyárias és elegáns. Felvehetem egy este ki a városba vagy szép kiegészítőkkel egy esküvőre is. A ruha előnye, hogy térdig ér es nem fújja fel a szél. Nem kell mindig fogni a ruha szélét, mert esetleg fellibben. Mivel nem rendelkezem egy manökken magasággával így a vállánál egy kicsit bő, de ha kihúzom magam akkor rendben van. Nagyon elegánsan simul a háthoz és az elöl hátul levő ráhajtások harahgszerű esést add a ruhának. Nem olyanok, mint azok a rossz minőségű ruhák amiket a különböző netes oldalakon lehet venni. Nagyon szépek, de mikor az ember kézhez kapja nagyon csalódott, hogy mért is lapos ez a ruha? Mindenkinek ajánlani tudom, főleg azoknak akik szeretik a harang stílust, mint jómagam.

Kiszolgálás

Én a Nagyváradi üzletükbe voltam egy délelőtt. Két kedves alkalmazott volt fiatalok voltak. Sokat ki-be járkáltam a próbafülkéből, mert egyedül voltam és ha nem volt jó egy méret hoztam másikat. Végül az eladók segítettek és hozták a megfelelő méretet. A próbafülke nagyon szép és praktikus. Van hely a táskának, a ruháknak és egy kis polc ahova tehetem a mobilt. Nagyon szép tiszta volt. Sok tükör volt benne. Így minden oldalról megnézhettem a ruhát.

Az online vásárlás is praktikus ám megvan annak a veszélye, hogy mikor kiszállítjak nen áll jól a modell. A jó hír az, hogy vissza lehet küldeni, ha nem megfelelő.

Karbantartás

Először egy esküvőre vettem fel a ruhát. Mikor kivettem a szekrényből kivasaltam és kocsival elindultunk az esküvőre. Ám mikor kiszálltunk a kocsiból szomorúan vettem észre, hogy csupa gyűrődés a ruha. Mivel győrődős a ruha mosásnál vigyáztam, hogy 600-as fordulatszámmal legyen centrifugálva és alacsony hőfokon. A gyűrődékenysége így is megmaradt, ezért csak óvatosan ülök le vele. Ha nem tartjuk be a mosási előírásokat, akkor tönkretesszük a ruhát, pedig ezen a nyáron még jó párszor felvennénk. Tapintásra igen kellemes, de nem tűnik műszálasnak.